top of page
Insureq backoffice – wie zijn wij

 

Insureq backoffice neemt financieel dienstverleners graag werk uit handen, zodat u zelf alle tijd heeft voor optimale advisering aan uw relaties. Ons team bestaat uit vijftien deskundige professionals. Insureq backoffice is onderdeel van Quintes Rivierenland, een allround financieel dienstverlener in Waardenburg. Wij kennen de financiële wereld als onze broekzak. Bij onze werkwijze staan transparantie, communicatie en efficiency centraal. Wij nemen u graag administratieve werkzaamheden uit handen en bieden ook een compleet backoffice pakket.

 

Alles wat wij voor u verzorgen, gebeurt onder uw eigen naam of label zodat behoud van eigen identiteit gegarandeerd is. Het enige dat uw klanten merken, is dat u meer tijd heeft voor persoonlijk contact en het onderhouden van een duurzame relatie.

 

De financiële wereld is een dynamische branche. Dat geldt zowel voor de verzekeraar, de financieel dienstverlener als voor de zakelijke en particuliere relatie. De markt vraagt om transparantie en inzicht in financiële transacties, de opbouw van polissen en de hoogte van premies. Om in deze snel veranderende wereld klanten gedegen en zorgvuldig advies te kunnen geven, is specialistische kennis vereist, evenals heldere communicatie en betrouwbaar advies.

Door samen te werken met Insureq backoffice kunt u zich richten op uw relaties en hen optimaal adviseren.

bottom of page